Telefonszám: +36 (20) 314-05-06

E-mail cím: info@vteamdesign.hu
Akciós logótervezésAkciós arculattervezés
Kik vagyunk?

Vagner Róbert

Vagner Róbert
Grafikus
info@vteamdesign.hu
+36 20 314 05 06

Vagner Róbert

Vagner Richárd
Programozó
richard@vteamdesign.hu
+36 20 314 16 16

Vteam Design célja, hogy minden leendő és meglévő Ügyfelei számára első osztályú szolgáltatást biztosítson. Cégünk fennállása óta közel 150 weboldal, 45 arculattervezés és számtalan egyedi fejlesztésű program elkészítésében vett részt. Cégünk 2008 óta foglalkozik arculatok, weboldalak, webshopok egyedi tervezésével, fejlesztésével, kivitelezésével.Amire büszkék vagyunk!

ITV Albatech arculat

ITV Albatech

Mi már ismertük a munkájukat, mivel egyszer már elkészítették webáruházunkat. Azonban most sokkal nagyobb feladatot kaptak a fiúk... Komplett cégarculat váltás volt a feladat. Mondanom sem kell, hogy akadály nélkül vették a feladatokat és mindent a megadott időre el is készítettek. Mai napig reklámanyagok és webáruház fejlesztéssel keressük fel őket! Aki profi munkát akar az ne keressen tovább, mert ők azok akiket idáig kerestek. :)

Abordán Márton

Korona Sütemény arculattervezés

Nógrádi Korona Sütemény

Pályázati úton nyerték el a megbízást. A pályázati anyagok között az Ő munkájuk volt a legkidolgozottabb és legátgondoltabb, így a megszavaztuk nekik a bizalmat, amit természetesen nem is bántunk meg. Kár is tovább fényeznem őket. Nézzék meg mit kaptunk tőlük és döntsék el Önök. A siker kulcsa szerintünk a megbízhatóság! Ezt is megkaptuk teljes mértékben.

Török Zsuzsanna

Nagykanizsa arculattervezés

Nagykanizsa

Rengeteg pályázó közül választottuk ki őket még 2011-ben. Akkor egy komplett városi arculatot kellett tervezni, aminek köszönhetően ma már olyan neves rendezvényeket tudunk megrendezni az új városi arculatunkkal, amikről régóta álmodtunk. Vteamdesign csapatával a mai napig szoros együttműködésben dolgozunk. Aki tényleg jót akar, azok számára ajánlani tudom őket!

Nagykanizsa Polgármestere

2008 - 2019. © Minden jog fenntartva, Vteamdesign, Weboldal készítés - Cégarculat - Professzionális logó tervezés