Kiadványtervezés folyamata

Termékbemutató kiadványok, meglévő kiadványok felfrissítése, újság tervezés
Számos vállalkozás munkájához elengedhetetlen egy minőségi brosúra, termék vagy szolgáltatás bemutató kiadvány. Legyen szó bármelyik típusról, a Vteamdesign a meglévő arculathoz, vagy arculati kézikönyv előírásait betartva tervezi meg hatékonyan a megrendelt kiadványt. Természetesen amennyiben felfrissítené kiadványának arculatát abban is segítünk a legújabb trendeket figyelembe véve.

Brosúra és leporello és szórólap tervezés
Kiállítások, rendezvények, programok és cégbemutatkozók elengedhetetlen kiadványai közé tartoznak a brosúrák,  leporellók, szóróanyagok, plakátok. Letisztult látványtól egészen a bonyolultig kínálunk megoldásokat kivitelezéssel együtt.

Egyedi kiadványtervezés, könyvek mesekönyvek
Mesekönyv, könyv, katalógus tervezés során egyedi grafikát is igényelhet. Tördelés és illusztrációkészítés rövid időn belül megvalósítható. Amennyiben önnek könyvre, illusztrációkra vagy katalógusra lenne szüksége kérjen tőlünk árajánlatot!    Hogyan zajlik a kiadványtervezés?


Ajánlatkérés és konzultáció
Amennyiben velünk szeretne terveztetni kérjen ajánlatot telefonon vagy e-mailben. E-mailben megküldjük az árajánlatot és a kivitelezési időt. Ha ön elégedett az ajánlattal szerződést küldünk.

Szerződéskötés nyersanyag átadás
Nagyobb dokumentum esetén előlegfizetés szükséges. Ezután kérjük be a nyersanyagot, szövegeket és képeket, ha van arculati kézikönyvet. Ha ezek megérkeznek elkezdődik a kiadványtervezés.

Kiadványtervezés és kivitelezés folyamata
Arculatfrissítés vagy arculatkialakítás esetén több verziót küldünk ügyfelünknek, majd az által a kiválasztott verziót valósítjuk meg. Az elkészül anyagot ügyfelünknek átküldjük ellenőrzésre, mely során az esetleges hibák korrigálhatók. A kiadványt ezután előkészítjük nyomdailag és nyomdába küldjük.

Kiadvány átvétele kifizetés
A kiadvány átvételét követően a kiadvány kifizetésre kerül.

Termékbemutató kiadványtervezés


Vegye fel velünk a kapcsolatot, érdeklődjön online vagy telefonon a kiadvány tervezés menetéről, pontos idejéről és árakról.