Weboldal készítés - Több vevő

Szerezzen több vevőt az internet nyújtotta lehetőségekkel!

Az internet manapság a leggyakrabban használt információforrás:az érdeklődők  bármilyen terméket vagy szolgáltatást keresnek, a statisztikák szerint az interneten néznek utána legelőször. Éppen ezért elengedhetetlen ma már egy cégnek, hogy rendelkezzen egy megnyerő honlappal, mely megfogja az érdeklődőt akár az első pár másodpercben.  Ennyi időre van szüksége ugyanis a potenciális vásárlónak ahhoz, hogy felmérje tovább böngészik-e az adott honlapon,  vagy bezárja azt és érdeklődik tovább máshol.

Fontos a felhasználóbarát, informatív honlap

Egy vállalkozás weboldala nemcsak egy internetes cégbemutatkozó; hanem egy eszköz is, mellyel még nagyobb bevételre tehet szert. Méghozzá úgy, hogy meggyőzi  az látogatót arról, hogy a cég által kínált termék, szolgáltatás a legmegfelelőbb számára. A megnyerő fellépéshez viszont elengedhetetlen a felhasználóbarát, könnyen kezelhető honlap. Így például ha hiányosak az információk vagy épp ellenkezője ; feleslegesen túlzsúfolt, rengeteget kell görgetni, hogy megtalálja, amit keres, a tartalom átláthatatlan és hiteltelen, akkor az érdeklődő már tovább is áll. Így érdemes profikra bízni a honlap megtervezését, hogy az minél meggyőzőbb, informatívabb legyen.

Gondoskodjon róla, hogy az érdeklődők rátaláljanak honlapjára

Fontos,hogy  a potenciális ügyfél leghamarabb az Ön honlapjára találjon rá. A legtöbben csak a google kereső által kidobott első néhány találatot nézik meg, és ha megtalálják azt amit keresnek, nem böngésznek tovább. Így a keresőoptimalizálás segítségével mindent meg kell tennie azért, hogy az első néhány találatban szerepeljen weboldala. Hiszen az vajmi keveset ér, hogy az Ön cége lett volna a következő a sorban, ha az érdeklődő nem jut el addig.

A design sem mellékes

Kommunikációnk 70%-a vizuális úton folyik, ami azt jelenti, hogy a formai megjelenítést sem hagyhatjuk figyelmen kívül. A képek, a színek mind informatívak, ráadásul megfelelően elrendezve esztétikusak, kellemesek a szemnek.  S bár természetesen míg a belbecs megtart, addig külcsín megfog. Ezt nem hagyhatjuk figyelmen kívül: ha a weboldal bántja a szemet, rossz érzést kelt mert a színei kellemetlenek, a betűk túl kicsik, vagy nem látszanak jól, az érdeklődő nagyon  hamar továbblép. Tapasztalt és tanult designer csapatunk éppen ezért számtalan új ügyfelet szerezhet Önnek szaktudásával.

Ha minket választ jól jár, hiszen a profi munkán kívül mindez az öné lehet:

  • 1 éves ingyen tárhely
  • ingyen domainnév
  • részletes használati leírás
  • responsive design minden weboldalhoz
  • egy éves garancia weboldala hibamenteségére
  • pontosan betartott határidő

Akár magánszemélyként, akár egy vállalkozás vezetőjeként van szüksége egy profi weboldalra, egy előre kiválasztott prémium látványterv alapján vagy egyedi designnal, vegye fel velünk a kapcsolatot most, és válassza ki Alap, Haladó és Profi csomagjaink közül az ön számára legideálisabbat!