2020 az ön éve

vteamdesign csapata

Rövid leírás rólunk

2008

Ebben az évben kezdtünk el foglalkozni weboldalak készítésével2008-ban sikeresen felépítettük kis- és középvállalatok, valamint különböző szervezetek megbízói körét. 

2010

Eltelt két év a megalakulásunk óta, ekkora érkeztek komolyabb megbízásaink is, és ekkor jött létre egy ma is működő hírportál, amely folyamatos grafikai és webfejlesztési munkálatokat biztosított nekünk. Ebben az évben kezdtünk el foglalkozni a marketinggel, designnal és offline kiadványtervezéssel. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy ügyfeleink részére egy komplex szolgáltatáscsomagot biztosíthassunk, amely weboldaltervezés mellett a céges arculat profi megjelenésével is foglalkozik.

2013

Az elmúlt 5 évbe fektetett energia és fejlődés meghozta az eredményét. Ebben az időszakban már viszonylag nagy ügyfélkörrel rendelkeztünk. Hogy kipróbáljuk magunkat, pályáztunk a Nagykanizsa logó megtervezésre, melyet sikeresen megnyertünk. Az ebből származó gyümölcsöző együttműködésnek köszönhetően számos további megbízást kaptunk a várostól, és más városok, valamint civil szervezetek is felkértek minket promóciós anyagaik elkészítésére. A brandépítés és arculattervezés mellett a fejlesztésben is sikereket érhettünk el, létrejött az egyedi ajánlatkérő rendszerünk, hírlevél rendszerünk, és adminisztrációs rendszerünk, melyeket a mai napig fejlesztünk, egyedi igényekhez igazítunk.

2014

Ebben az évben társultunk két másik stúdióval, ami nagyobb kapacitást biztosított nekünk nagyszabású megbízások elkészítéséhez. Még ebben az évben megalkottuk az új VteamDesignt, amelyben már bővült szolgáltatásokkal állhattunk ügyfeleink rendelkezésére. A világháló és a különböző mobil eszközök megjelenésével megkezdtük saját webes adminrendszerünk további komolyabb fejlesztéseit, hogy weboldalaink tartalmi feltöltéseit ügyfeleink a lehető leegyszerűbben intézhessék, a felhasználók pedig a legszínvonalasabb élményt kapják a weboldalaink böngészése során során.

2016

Ekkora már szinte az ország minden területéről érkeztek megkeresések, nemzetközi és magyar vállalatok bízták ránk brandjük megújítását, kialakítását. További megbízásokat kaptunk Nagykanizsától, Várpalotától, Aszódtól, Tatabányától, Szentestől. Formát öltött még ebben az évben egyedi admin felületünk is, amely teljes mértékben egyedi igényekhez igazítható. Komplexitását a mai napig folyamatosan fejlesztjük, hogy a lehető legmodernebb hátteret biztosítsuk az általunk készített weboldalakhoz, webshopokhoz, portálokhoz és hírlevélrendszerekhez. 

2019

Komoly megbízások éve. Megalapozta a vállalkozásunk további írányvonalát. Számos állami és vállalati megbízást tudhattunk magunk mögött. Az általunk készített Probléma térképet több városban alkalmazzák, és folyamatosan érkeznek azóta is megkeresések. Tudásunkat folyamatosan bővítjük, hogy a mai trendeket követve a lehető legjobb megoldásokat biztosítsuk. Városi megbízásaink köre bővülhetett Tapolcán, Makón, Hódmezőváráshelyen, Ajkán.  A fejlesztés mellett, komoly eredményeket értünk el marketing és grafikai területen is. Az általunk illusztrált kiadványok egyike bekerült a Libri, Bookline és a Unicef Magyar Bizottság "Szívünk rajta" programjába, és részt vehettünk a 2017 év játéka díjas kiadvány megtervezésében. Termékcsomagolásaink, kiadványaink pedig megjelentek a nemzetközi piac festékpolcain a Caparol és Krautol jóvoltából. 2019-re közel 600 ügyfél és több mint 4000 project megbízást tudhatunk magunk mögött.

Tegye fel kérdését elérhetőségeink egyikén

Egy kérdést megér, mi pedig a legjobb megoldást adjuk rá!

Ügyfeleink

Akik már megbíztak bennünk

Kérjen ajánlatot, ingyenes konzultációval!