Egyedi arculattervezés

Szervezeteknek, vállalkozásoknak és magánszemélyeknek nyújtunk egyedi, stratégiai alapon történő arculattervezést.

Kérjen ajánlatot arculattervezésre,
ingyenes konzultációval!

AJÁNLATOT KÉREK

A cégarculatot a cégvezetők egy jól felépített marketing stratégia alapján építhetik fel, melyhez csakis egy tapasztalattal rendelkező marketing cég biztosíthatja a leghatékonyabb eszközöket.  Éppen ezért, a VteamDesign több mint 10 éves tapasztalattal segíti Önt a vállalkozásához legmegfelelőbben alkalmazható porfi arculat létrehozásában.

Az arculat kialakítás legfontosabb elemei, melyet a VteamDesign biztosít:

  • Ingyenes marketing tanácsadás első konzultáció során.
  • Igényfelmérés, az aculat kiépítéséhez szükséges stratégiai lépések megtervezése.
  • Árajánlat, mely elfogadását követően az együttműködési szerződés kiküldésre kerül.
  • Az együttműködési szerződésben foglalt munkafolyamatok megkezdése.
  • Grafikai és marketing anyagok kidolgozása mellett fotózás, nyomdai kivitelezés, dekorációs feladatok és házhozszállítás igényelhető.
  • Profi arculat kialakítása a lehető leggördülékenyebben!

Szeretne Ön is cégének egy modern cégarculatot? Válasszon megbízható partnert. Vegye fel a VteamDesign-al a kapcsolatot! 

Szolgáltatásaink irányadó árait itt tudja megtekinteni. 

Referencia anyagunk - Arculattervezés

A legjobb megoldás, hogy a vásárlók megtudják különböztetni a konkurenciától.

Tegye fel kérdését elérhetőségeink egyikén

Egy kérdést megér, mi pedig a legjobb megoldást adjuk rá!

Arculattervezés, Branding 

Egy jó arculat az első lépés a fejlődés felé. Branding a következő lépés a csúcs felé.


ARCULATTERVEZÉS FOLYAMATA
Egy arculat megtervezése hosszú folyamat. Elemeit meghatározzák az egyedi igények és a cég tevékenységi köre.

1.  Első találkozó - igényfelmérés, marketing tanácsadás
Az arculat tervezése sokszor hosszabb folyamat. Ezért nagyon fontos, hogy  Ügyfelünket személyesen is megismerjük. Ez első körben egy kötetlenebb beszélgetés során valósul meg, melyben Ügyfelünk bemutatja cégét, konkurenciáit, elmondja nekünk kitűzött céljait. Ezekhez a célokhoz igazítva alakítjuk ki többlépcsős megoldásainkat, melyeket szintén részletesen átbeszélünk a marketing tanácsadás keretén belül.

2. Arculat tervezés elemeinek maghatározása, árajánlat pontosítás
Ahány vállalkozás, annyi igény. Vannak arculattal rendelkező cégek, amelyek csak frissíteni szeretnék megjelenésüket, vagy megjelennének online felületen egy webáruházzal. Vannak olyan cégek is, akik a logótervezéstől kezdve egészen a brand építésig igénylik az együttműködést. Legyen szó bármely esetről arculattervezésen belül, mi mindenben segítséget biztosítunk.  
Személyes találkozót követően, a megbeszéltek alapján összeállítjuk részletes árajánlatunkat, amely mellett kijelöljük a többlépcsős elkészítési modulokat is. Ezek elfogadását követően kezdődnek el a munkafolyamatok. 

3. Klasszikus arculattervezési folyamat, arculattervezési csomagok
Az arculat tervezés első lépésében elkészül a cég logója. Ügyfelünk egyéniségéhez és elképzeléséhez igazodva több verziót is készítünk. Ha rendelkezik logóval a cég, akkor köré építjük azokat az arculati elemeket, amelyek egységesen vonulnak majd végig az összes reklámhordozón.
Kisarculati csomagunk tartalmazza egy általános cég legfontosabb hordozóit: a névjegykártyát, e-mail láblécet és a levélpapírt. Ez egészíthető ki további hordozókkal is, mint például cégtábla, autó dekoráció, dosszié, prospektus, molino, különböző kiadványok, kirakat stb. Egyedi arculattervezési csomagunk tartalmazza az előbbieket, akár weboldalkészítéssel kiegészülve. Weboldalaink saját VteamDesign adminnal rendelkeznek. A rendszer előnye, hogy egyedi igényekre szabható bármikor. 

4. Brand építése, marketing
"A brand márkát képvisel, halhatatlanná tesz. Amely cég a brand mögött áll, nemcsak szükségleteket elégít ki, hanem élményt nyújt."  
A mai világban egy cégnek elengedhetetlen feladata a brand építés, azaz a branding. A fenti idézetben említett élmény már a legkisebb dologban is megnyilvánulhat. Egyik ilyen, a sűrű megjelenés például egy TV-reklámban, vagy egy webes portálon. Tapasztalatunk szerint az emberek nagyobb bizalmat adnak egy sokszor megjelenő cégnek.
Továbbá kedvező fejlődés érhető el plusz szolgáltatásokkal, reklámkampányokkal, árak pozícionálásával, célközönség pozícionálással, innovációkkal, konkurencia ismerettel, statisztikával. Nagy fejlődést a mai technológia és információ robbanásban csak sok munkával lehet elérni, hiszen nagyon erős a verseny. Éppen ezért  fontos, hogy bizonyos tevékenységeket szakemberekre bízzon, akik tapasztalattal, szaktudással és munkájuk iránt elhivatottsággal rendelkeznek. A Brand építés során a következő szolgáltatásokat biztosítjuk:


BÍZZA PROFIKRA AZ ARCULATTERVEZÉST ÉS A BRANDINGET!
Új, és meglévő partnereink számára csakis a legjobb minőségű megoldást biztosítjuk, kompromisszumok nélkül! 

Kérjen ajánlatot, ingyenes konzultációval!