Egyedi, személyre szabott logó tervezés

A cége alapjait meghatározó logó tervezés. Egyedi, modern, megjegyezhető.

Kérjen ajánlatot logó tervezésre,
ingyenes konzultációval!

Ajánlatot kérek

logó egy cég, szervezet, áru vagy szolgáltatás azonosítására szolgáló  jól felismerhető egyedi jel. A logó elsődleges célja a megkülönböztetés. Az egyértelmű jelölés megkönnyíti a tájékozódást a piac szereplői között. Minél többször jelenik meg az adott területen, annál hatékonyabb lesz a népszerűsítés. Mivel a logó a céget univerzálisan is jelképezi, meghatározza az arculatát, komoly reklámértéke van. A VteamDesign több mint 10 éves tapasztalattal a legújabb trendeknek és a négy legfőbb alapkövetelménynek (stílus, színvilág, forma és használhatóság) megfelelően elkészíti az Ön cégéhez leginkább testhezállóbb céges logót.

Egyet garantálhatunk, mégpedig azt, hogy mi komolyan vesszük a logó tervezést. Nálunk az alábbiak szerint zajlik egy megbízás: 

  • Ajánlat megküldése
  • Szerződés megkötése
  • Igényfelmérés, akár személyesen irodánkban.
  • Tervezés megkezdése
  • Minimum 3 db logó tervezése és prezentálása
  • Kiválasztott logó tervben 3 kör módosítási lehetőség
  • Elkészült logó átadása többféle formátumban színes, fekete-fehér és negatív verziókban egyaránt  (JPEG-kép, PNG, Ai)
  • Logó elkészítési ideje: 5-8 munkanap

Bruttó 69.000 Ft-tól. További szolgáltatásaink irányadó áratit itt tudja megtekinteni. 

Referencia anyagunk - Logó tervezés

A legjobb megoldás, hogy a vásárlók megtudják különböztetni a konkurenciától.

Tegye fel kérdését elérhetőségeink egyikén

Egy kérdést megér, mi pedig a legjobb megoldást adjuk rá!

Modern logó tervezés

Egyedi logó tervezése akár egy héten belül! Bízza profi szakemberekre logójának elkészítését!A LOGÓTERVEZÉS ALAPKÖVETELMÉNYEI
Mivel a logó a céget univerzálisan is jelképezi, meghatározza az arculatát, komoly reklámértéke van. Éppen ezért nagyon fontos,hogy a logótervezéssel kapcsolatos alapkövetelményeket betartsuk.

1. A logó stílusának meghatározása 
Fontos, hogy a logó stílusa megfeleljen a választott célközönség által igényeltnek. Például a szórakoztató, média ágazatban lehet játékos, akár gyermeteg is a logó megjelenése, de egy pénzügyi szolgáltatáshoz inkább illik egy elegáns stílusban megjelenített logó. (Például bankok logói).

2. A logó színvilágának meghatározása
Szintén a célközönség ízlésvilága, valamint a jelölni kívánt szolgáltatás vagy cég profilja a meghatározó. (Például egy környezetvédelemmel foglalkozó szevezet színei: kék és zöld, míg ha a forróságra akarják, hogy asszociáljanak, vagy feltűnést kell kelteni, inkább használatosak a meleg, élénk színek, például sárga és piros.)

3. Logó formája, bonyolultság 
Fontos a stilizált megjelenítés, a kevéssé bonyolult, így jobban megjegyezhető és felismerhető formák. Tévhit, hogy feltétlenül a tevékenységet kell ábrázolnia a logó grafikájának, hisz ez sokszor túl bonyolult, és akár lehetetlen is. A lényeg, hogy akár teljesen stilizált, nonfiguratív formákat alkalmazva valamilyen egyedi jelzés jöjjön létre.

4. Logó használhatósága különféle hordozókon
Használhatóság - a különböző hordozókon való használhatóság szintén alapkövetelmény. Éppen ezért a logó másolata elkészül negatívban és fekete-fehér verzióban.

5. Logó típusokA VTEAMDESIGN SEGÍT A MEGFELŐ LOGÓ ELKÉSZÍTÉSÉBEN
A Vteamdesign profi csapata már 11 éve működik az online és offline marketing élén. Amennyiben weboldal készítést igényel, forduljon bizalommal nyitott, megbízható és tapasztalt szakemberekhez.

Kérjen ajánlatot, ingyenes konzultációval!