Egyedi weboldal készítés

A legjobb megoldások cégére igazítva.

KÉRJEN AJÁNLATOT weboldal készítésre,
INGYENES KONZULTÁCIÓVAL!

AJÁNLATOT KÉREK

Mi minden esetben a weboldal készítést üzleti szemszögből és stratégiai megoldások alkalmazásával építjük fel annak érdekében, hogy Ön a lehető legjobb profit növekedést érje el.

Alapos kutatások során olyan stratégiákat dolgoztunk ki, amelyek segítségével a célközönséget célzottan tudjuk elérni.

Weboldal készítés ideje a feladattól függően: 10-30 munkanap

Bruttó 199.000 Ft-tól. További szolgáltatásaink irányadó árait itt tudja megtekinteni. 

Referencia anyagunk - Weboldal készítés

A legjobb megoldás, hogy a vásárlók megtudják különböztetni a konkurenciától.

Tegye fel kérdését elérhetőségeink egyikén

Egy kérdést megér, mi pedig a legjobb megoldást adjuk rá!

EGY ÜZLETI WEBOLDALNAK HATALMAS EREJE VAN, HA A MEGFELELŐ MARKETING STRATÉGIÁVAL KÉSZÜL EL.

Amikor rájön egy cégvezető, hogy nem csak a mindennapi problémák leküzdése az cél, hanem a fejlődés.
A VTEAMDESIGN EGYEDI FEJLESZTÉSŰ WEBOLDALAKRÓL
Egy céges weboldal egyik legnagyobb előnye, ha fejleszthető. Adminisztrációs rendszerében a tartalom egyszerűen módosítható, a design és a funkciók a legmodernebb elvárásoknak megfelelnek.

1. A cég arculatához illik
Weboldal készítés során egy cég arculatához illő egyedi weboldal, a lehető legjobb választás. Hiszen az egység profizmust sugall. Amennyiben az Ön cége már rendelkezik a mai elvárásoknak megfelelő arculattal, a weboldalt minden részletében ahhoz igazítjuk.  

2. Követi a legújabb esztétikai és funkcionális trendeket
Míg régebben az internet csak asztali gépen volt elérhető, addig mára számos piacra dobott eszközön (mobiltelefon, tablet, laptop) is azzá vált, a skála pedig egyre szélesebb. Ezért nagyon fontos, hogy a weboldal kezelése a lehető legkellemesebb élményt nyújtsa minden típusú eszközön. Például gyorsan betöltsön, a felhasználó által eddig megszokott trendekett tartalmazza, valamint funkcionális és esztétikai innovációkkal tegye az élményeket még izgalmasabbá.

3. Adminisztrációs felülete egyszerűen kezelhető, fejleszthető, módosítható
A Vteamdesign által készült weboldalak magyar nyelvű adminisztrációs rendszere az elmúlt 11 év során lett kifejlesztve, mely 100%-ban felhasználóbarát. Legnagyobb előnye, hogy ügyfél igényeihez is igazítható, bármikor bővíthető, a tartalmi feltöltés és módosítás még egyszerűbbé válik.

4. Legyen egyszerű vagy bonyolult, ránk bízhatja! Bemutatkozó oldal? Webáruház vagy portál? 
Egyszerű bemutatkozó oldalaktól kezdve, a webáruházakon át egészen az ügyviteli rendszerekig - szakembereinkhez bármilyen igénnyel fordulhat.

5. A weboldal teljes körű kezelése!
Több vállalkozása van? Nincs kire bíznia weboldala managelését? Mi tudjuk, hogy weboldal készítést követően a munka nem áll meg. Tartalommal kell feltölteni és termékeit -szolgáltatásait eladhatóvá kell tenni. Ügyfeleink részére több év tapasztalatra épült marketingstratégiákat és weboldal kezelési stratégiákat biztosítunk, melyek tartalmazzák:        WEBOLDAL KÉSZÍTÉS FOLYAMATA
A személyes találkozót követően a Vteamdesign összeszedett és pontos project manageléssel vezényli le a weboldal készítést, melyben több szakember (designer, programozó, marketinges) is részt vesz.

1. Ismerjük meg egymást!
Az első találkozó során ismerkedünk az Ügyféllel és vállalkozásával. Részletesen átbeszéljük a weboldal működési elveit, melyben összevonjuk a megrendelői igényeket a célközönség és a trendek igényeivel. Következő munkanapon a megbeszéltek alapján összeállítunk egy árajánlatot és egy szerződést, melyek elfogadását követően elindulhat a munkafolyamat.

2. Webdesign készítés, Front-end, Domain regisztráció
Grafikus webdesignerünk elkészíti az arculatot a weboldal minden aloldalára. Ennek elfogadását követően programozónk elkészíti a front-endet (előnézet). Utóbbinál már működnek a gombok és felugró ablakok, lapozók. Ebben az intervallumban a kiválasztott domain név regisztrációját elindítjuk, igény szerint tárhelyet is biztosítunk.

3. Back-end, programozási feladatok   

A design és front-end elkészülése után elindul egy bonyolultabb háttérművelet, a programozás. Ez magába foglalja az adminisztrációs rendszer elkészítését, valamint a webfunkciók és linkek beépítését.

4. Átadás, tartalmi feltöltés
Közös megegyezés alapján vállaljuk az oldal egyszeri tartalmi feltöltését , melyhez minden információt átküld a megrendelő. A képeket és szövegeket betördeljük, méretezzük. Igény esetén vállalunk szövegírást, cikkírást melyek megfelelnek a SEO kritériumoknak.

5. Fejlesztés, Marketing, SEO
Amennyiben weboldala folyamatos fejlesztéseket igényel, marketing és SEO terén pedig szaktudásra van szüksége - közös megegyezés alapján havi díjas együttműködést ajánljuk.BÍZZA PROFIKRA A WEBOLDAL KÉSZÍTÉST!
A Vteamdesign profi csapata már 11 éve működik az online és offline marketing élén. Amennyiben weboldal készítésigényel, forduljon bizalommal nyitott, megbízható és tapasztalt szakemberekhez.


Profi weboldal készítés

Kérjen ajánlatot, ingyenes konzultációval!